Названо обсяг вільного простору, необхідний для встановлення HyperOS в смартфони Xiaomi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Xiaomi випустила нову фірмову оболонку HyperOS на заміну MIUI. Оновлення вже впроваджено в декількох китайських смартфонах. Прошивки для європейської та глобальної версій вийдуть приблизно протягом місяця.

Реклама

Користувацька оболонка HyperOS впроваджує значні внутрішні нововведення, які позбавлені недоліків, виявлених в MIUI. За словами розробників, це допоможе підвищити продуктивність. Нова система не тільки більш оптимізована і вимагає менше місця в пам’яті, але й набагато економніше використовує ресурси.

Першими смартфонами, які отримали оновлення в Китаї, стали Redmi K70 Ultra та Xiaomi 14 Pro/14 Ultra.

Тим, хто хоче оновити свої смартфони до HyperOS, потрібно розуміти, що для реалізації цього задуму на пристрої має бути вільний простір пам’яті (перша версія оболонки – 6,4 ГБ, тож для її встановлення на смартфон потрібно щонайменше 10 ГБ вільної пам’яті на пристрої). (перша версія Shell має розмір 6,4 ГБ, тому для її встановлення на смартфон потрібно не менше 10 ГБ вільної пам’яті).

Тим, хто не має такого обсягу вільної пам’яті на своєму пристрої, рекомендується видалити непотрібні файли та контент.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: