Samsung збирається збільшити дисплеї в Galaxy Z Flip6 та Galaxy Z Fold6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з цим бренд нарешті прокачає камери у складних смартфонах.

Засновник та провідний аналітик DSCC Росс Янг заявив, що Samsung Galaxy Z Flip6 та Galaxy Z Fold6 отримають збільшені екрани.

За словами експерта, Samsung Galaxy Z Flip6 буде оснащений 3,9-дюймовим зовнішнім дисплеєм, що на 0,5 дюйми більше, ніж у Galaxy Z Flip5. Ну а «книжка» – Galaxy Z Fold6 – отримає ширший зовнішній екран, який дозволить користуватися ним як нормальним смартфоном у складеному стані. Як відомо, багато власників Galaxy Z Fold5 та попередніх моделей незадоволені надто витягнутим екраном, на якому незручно набирати текст.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Galaxy Z Flip6 буде оснащений основною камерою на 50 Мп, що є суттєвим покращенням у порівнянні з основною камерою Galaxy Z Flip5 на 12 Мп.

До офіційного виходу нових складних девайсів Samsung ще більше шести місяців, тому компанія цілком може відмовитися від цієї ідеї. Тим не менш, Янг ще жодного разу не помилявся у своїх інсайдах (з 2015 року), тому йому цілком можна довіряти.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.