Про Samsung Galaxy S24+ тепер відомо майже все – ціна та характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер TheGalox_ розповів, яким виявиться Samsung Galaxy S24+ і скільки коштуватиме базова версія.

Як і у випадку з Samsung Galaxy S24, великий Galaxy S24+ залежно від країни отримає або чіп Snapdragon 8 Gen 3, або Exynos 2400. Об’єм оперативної пам’яті становитиме 8 або 12 ГБ, ємність накопичувача – 256 або 512 ГБ. Усередині розмістять батарею на 4900 мА*год. Обіцяють потужну систему охолодження.

Гаджет оснастять великим 6,7-дюймовим плоским Dynamic AMOLED 2X-екраном з роздільною здатністю QHD+ і піковою яскравістю 2500 ніт. Тильна камера така ж, як у базової моделі, з датчиками на 50, 12 і 10 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримає інтегрований ШІ, 5G UW модем і працюватиме під управлінням Android 14 з ексклюзивним інтерфейсом One UI 6.1.

Цінник на версію 8/256 ГБ складе $999.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.