Розкрито характеристики і названо ціну Samsung Galaxy S24 – від $799

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інформатор під псевдонімом The Galox_ розкрив основні параметри Samsung Galaxy S24.

Апаратною основою Samsung Galaxy S24 стане чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 або Samsung Exynos 2400. Який саме залежить від регіону. Охолодження SoC забезпечить потужна система, яка значно більша, ніж у Samsung Galaxy S23. Об’єм оперативної пам’яті становитиме 8 ГБ, флеш-пам’яті – 256 або 512 ГБ. Місткість акумулятора – 4000 мА * год.

У смартфона 6,2-дюймовий Dynamic AMOLED 2X-екран з роздільною здатністю FHD+ і піковою яскравістю 2500 нит. Позаду камери з трьома модулями. Головний 50-мегапіксельний, також є 12-мегапіксельний ширик та 10-мегапіксельний телевізор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S24 отримає сучасну систему штучного інтелекту, а також модем 5G UW. Працювати девайс буде під керуванням операційної системи Android 14 з інтерфейсом One UI 6.1. Ціна – від $799.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.