16 ГБ ОЗП не з’явиться в жодній моделі Samsung Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з областей, де Samsung продовжує йти на компроміс, це доступна оперативна пам’ять для її флагманських смартфонів Galaxy. Пік популярності компанії припав на Galaxy S20 Ultra, коли корейський велетень представив варіант оперативної пам’яті на 16 ГБ. На жаль, всі його наступники з тієї чи іншої причини були обмежені 12 ГБ ОЗП, а щодо майбутнього сімейства Galaxy S24, випуск якого заплановано на початок наступного року, деякі аналітики стверджують, що історія повториться.

У той час, як конкуренти Samsung випускають флагмани з колосальними 24 ГБ оперативної пам’яті, причому останнім членом цього клубу став OnePlus 12, останній пост Ice Universe показує , що Samsung продовжує утримувати свою лінійку у відділі специфікацій. Як стверджує джерело, базовий Galaxy S24, як і раніше, буде поставлятися з 8 ГБ оперативної пам’яті, без можливості придбати варіант з великим обсягом пам’яті.

Що стосується Galaxy S23 Plus, то він був обмежений 8 ГБ ОЗП, але його наступник, нарешті, подолає цю стелю, дозволяючи споживачам налаштовувати її до 12 ГБ, але очевидно, за вищою ціною. Що стосується топової версії, Galaxy S24 Ultra, Samsung, очевидно, вирішила обмежити її 12 ГБ оперативної пам’яті, що може зрештою призвести до зниження її продажів, особливо тому, що тепер Galaxy S24 Plus теж поставлятиметься з цією опцією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У кращому разі компанії слід було б представити варіант ОЗП з 16 ГБ для Galaxy S24 Ultra і встановити на нього високу ціну, оскільки очевидно, що мільйони людей були б раді витратити додаткові гроші та отримати доступ до більшого обсягу оперативної пам’яті. Враховуючи те, що моделі з великим обсягом оперативної пам’яті поступово набирають обертів у смартфонах завдяки появі таких потужних чіпсетів, як Snapdragon 8 Gen 3, цілком логічно, що виробники телефонів йдуть на хитрість, випускаючи конфігурації з 24 ГБ ОЗП.

У майбутньому наявність 20 ГБ оперативної пам’яті в телефонах стане стандартом, не кажучи вже про пристрої, які будуть оснащені ще більшим обсягом пам’яті для роботи на основі штучного інтелекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.