Ось як виглядає флагманський Xiaomi Redmi K70 Pro в руках у реальних користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подія викликала бурхливе обговорення у соціальних мережах, особливо після того, як у китайській Weibo з’явилися перші «живі» фотографії моделі K70 Pro.

Ці зображення, надані відомим інсайдером Ice Universe, демонструють новий пристрій з різних боків. Redmi K70 Pro представлений у трьох колірних рішеннях: зеленому, чорному та білому, але на фотографіях красується виключно чорна версія.

Говорячи про технічні характеристики, Redmi K70 Pro заслуговує на увагу завдяки своїй продуктивності та якості зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем пристрою виступає флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 3 з вісьма ядрами і тактовою частотою 3,3 ГГц, а також GPU Adreno 750. Вражає обсяг оперативної пам’яті до 24 ГБ, а також вбудованої пам’яті на 1 ТБ.

Екран смартфона – це OLED-панель з 2К роздільною здатністю та рекордною яскравістю в 4000 ніт, що забезпечує неймовірно чітке та яскраве зображення.

Поки що пристрій планують продавати у Китаї. Але в мережі почали з’являтися чутки про міжнародну версію під брендом Poco.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.