Яким має бути iPhone SE 4: користувачі відповіли, і Apple варто дослухатися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Зарубіжних фанатів Apple спитали, яким вони хочуть бачити майбутній iPhone SE. Відповідь вийшла очікуваною.

Реклама

Раніше ми неодноразово писали про четверте покоління iPhone SE. Востаннє цей смартфон оновився в 2022 році, отримавши свіжий чіп, але залишився в дизайні та розмірі iPhone 8. Після цього інсайдери неодноразово пророкували девайсу зміну зовнішнього вигляду та збільшення діагоналі дисплея, але єдиної думки з цього приводу досі немає.

Редакція 9to5Mac вирішила запитати у читачів, що для них найголовніше в iPhone SE 4. Виявилося, що переважна більшість фанатів Apple хотіла б бачити смартфон у компактному корпусі, але при цьому дуже чекають на оновлений дизайн. Збільшення діагоналі дисплея хочуть утричі менше людей, а оновлення «заліза» у колишньому корпусі — у шість разів менше.

Схоже серед фанатів Apple залишається запит на компактність смартфона. Компанія закрила лінійку iPhone mini, але з урахуванням бажання споживачів могла б взяти за основу «кузов» iPhone 13 mini та випустити iPhone SE 4 на його основі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: