Характеристики камери Xiaomi 14 Ultra розкрито до презентації

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Скарбничку чуток про флагманський смартфон Xiaomi 14 Ultra доповнив надійний інсайдер Digital Chat Station. У своєму недавньому звіті в соцмережі Weibo він перерахував ключові технічні характеристики основної камери майбутньої новинки популярного бренду.

Реклама

За словами інформатора, тильний модуль Xiaomi 14 Ultra, як і в його попередника, міститиме чотири датчики з роздільною здатністю 50 Мп. Головною відмінністю між моделями стане розширений діапазон регулювання діафрагми у новинки – від f/1.6 до f/4.0. Крім того, джерело згадало, що камера гаджета підтримуватиме нативний оптичний зум з коефіцієнтами 0,5x, 3,2x і 5x.

Згідно з попередніми інсайдерськими публікаціями, Xiaomi 14 Ultra отримає процесор Snapdragon 8 Gen 3, акумулятор ємністю 5500 мАг, AMOLED-екран із роздільною здатністю 2K і частотою 120 Гц, а також 32-мегапіксельну фронталку і фірмову прошивку HyperOS із коробки. Точна дата презентації смартфона невідома, проте в мережі вважають, що пристрій представлять у березні 2024 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: