Найкраще творіння Meizu: живі фото показали мінімальні білі рамки флагманського Meizu 21

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Китайські блогери і журналісти вже встигли оцінити новий флагманський смартфон Meizu 21, у зв’язку з чим поділилися своїми враженнями і фотографіями новинки.

Реклама

Корпус смартфона обрамлений плоскими гранями, виконаними з металу, що додає новинці елегантності.

Задня частина Meizu 21 нагадує його попередника – Meizu 20 – зберігаючи круглі модулі камер і фірмовий кільцевий спалах. Однак свіже покоління отримало додаткову прикрасу у вигляді RGB-кільця, що робить її зовнішній вигляд ще більш привабливим.

Очікується, що Meizu 21 буде представлений 30 листопада. Смартфон оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3. Серед інших підтверджених характеристик – 6.55-дюймовий OLED-екран від Samsung з роздільною здатністю 1.5K і батарея на 4800 мАг із можливістю швидкої дротової зарядки на 80 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: