Redmi K70 і Redmi K70 Pro показали на живих знімках за добу до презентації

Головні особливості цих смартфонів підтвердилися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилися фотографії нових смартфонів Redmi K70 і K70 Pro, які Xiaomi представить тільки в середу, 29 листопада.

Ми вже знаємо, що обидва телефони будуть оснащені 6,67-дюймовими AMOLED-панелями і скляною задньою панеллю з матовим візерунком. Блок камери на спинці розтягнутий вшир, а на ньому розташовані три об’єктиви і модуль спалаху.


Фотографії підтверджують, що Redmi K70 і Redmi K70 Pro отримають основні камери на 50 Мп з оптичною стабілізацією, причому в “прошці” також буде 2-кратний оптичний зум, а в базовій моделі – ШІ-камера на 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Меню налаштувань підтверджує, що пристрої поставлятимуться з Xiaomi HyperOS 1.0.1 на базі Android 14, а також з 12 ГБ оперативної пам’яті. При цьому Redmi K70 Pro буде оснащений топовим процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, а Redmi K70 – торішнім Snapdragon 8 Gen 2.

Очікується, що разом зі смартфонами Xiaomi представить нові ноутбуки Redmi Book 2024, годинник Redmi Watch 4 і навушники Redmi Buds 5 Pro TWS.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.