iOS 17.1.2, найімовірніше, буде випущено цього тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple, найімовірніше, випустить iOS 17.1.2 вже цього тижня – про це свідчать дедалі нові й нові свідчення появи цієї ОС у журналах аналітики видання MacRumors за останні дні.

Як невелике оновлення, iOS 17.1.2 має бути націлена на виправлення помилок, але поки незрозуміло, які саме проблеми в ній можуть бути усунені.

Деякі користувачі продовжують зазнавати труднощів з Wi-Fi на iOS 17.1.1, тому, можливо, в iOS 17.1.2 буде включено виправлення неполадок з підключенням до бездротових мереж, яке Apple вже включила в бета-версію iOS 17.2. Деякі користувачі також зіткнулися з незначними помилками, пов’язаними з push-сповіщеннями, HomeKit та іншими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року iOS 16.1.2 було випущено наступного тижня після Дня подяки в США, тож прецедент випуску оновлення для виправлення помилок на цьому тижні існує.

iOS 17.1.2 стане другим оновленням для iPhone цього місяця після 17.1.1, в якому було виправлено проблему з бездротовою зарядкою в автомобілях BMW, що зачіпає лінійку iPhone 15, а також несправність, через яку у віджеті програми “Погода” не відображався значок снігу.

Очікується, що слідом за iOS 17.1.2 компанія Apple випустить iOS 17.2, яка вже близько місяця перебуває у стадії бета-тесту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.