Xiaomi Redmi K70 Pro отримає рекордно яскравий екран – 4000 ніт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує до випуску новий флагманський смартфон Redmi K70 Pro, який обіцяє стати новим еталоном у світі мобільних технологій.

Основний фокус уваги – унікальний екран із рекордною яскравістю в 4000 ніт, що робить його одним із найяскравіших на ринку.

Цей інноваційний екран, розроблений спільно з TCL Huaxing, оснащений другим поколінням високоякісного 2K OLED-дисплея. Він використовує новий світний матеріал C8, який споживає менше енергії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, екран підтримує високочастотне затемнення 3840Hz PWM, що є рідкістю для 2K екранів.

Xiaomi також приділила увагу захисту очей користувачів. У співпраці з офтальмологічними клініками компанія розробила екран, що зменшує частку синього світла на 5% порівняно з попереднім поколінням.

Це досягається за рахунок використання клінічних даних для налаштування 6 параметрів і 19 тестових індикаторів, що забезпечує науково обґрунтований захист зору.

Крім екрана, Redmi K70 Pro буде оснащений 50-мегапіксельною основною камерою з оптичною стабілізацією і телеоб’єктивом з 2-кратним оптичним зумом.

Очікується, що більш детальна інформація про смартфон з’явиться найближчими днями, перед офіційним анонсом, запланованим на 29 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.