Межа у 6000 грн: які смартфони можна купити

The Nokia C32, left, and the Nokia G22, a sustainable smartphone that the user can repair on their own, the two top-tier new devices from the Finnish company being compared during the Mobile World Congress 2023 on March 2, 2023, in Barcelona, Spain. (Photo by Joan Cros/NurPhoto via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал GSMArena представив добірку смартфонів вартістю до 150 євро (6000 грн). Список дозволяє легко обрати варіант з найкращим оснащенням та функціоналом.

Redmi Note 12 4G має хороший дисплей і автономність, швидку зарядку і нормальну продуктивність. Що стосується екрану, то він має частоту 120 Гц; Moto G14 має 6,55-дюймовий екран з частотою відображення 90 Гц. Вбудованого чіпсета Unisoc T616 достатньо для запуску будь-яких додатків.

Redmi 12C сподобається тим, хто користувався Redmi 9C або більш ранніми моделями; він має чіп Helio G85 і покращену продуктивність. Екран і основна камера також були покращені, є NFC і microSD, а Realme C31 може похвалитися потрійною камерою і може робити макро- і портретні знімки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A04s є найдешевшим у компанії; він має екран з частотою 90 Гц, відмінні фото- та відеоможливості, хорошу автономність, слот MicroSD, сканер відбитків пальців і NFC. Nokia C32 працює до трьох днів на одному заряді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.