Дивна помилка в iOS 17 призводить до повного зависання iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple випустила iOS 17 для всіх сумісних моделей iPhone ще у вересні, через тиждень після анонсу лінійки iPhone 15. Спочатку ОС рясніла помилками, але майже через два місяці компанія випустила різні оновлення з виправленнями проблем. Тепер з’ясувалося, що дивна помилка iOS 17 призводить до повної несприйнятливості екрану. Однак є просте рішення для усунення цієї проблеми.

Дивна помилка в iOS 17.1.1 призводить до повного зависання iPhone. Смартфон не реагує на дотик, а натискання кнопок гучності та живлення також не дає жодного ефекту.

Зазначимо, що помилка прихована у розділі «Бібліотека додатків» в iOS 17. Більш детальну інформацію ви можете переглянути на прикладі нижче. Зважаючи на все, вона зачіпає широкий спектр моделей, включаючи iPhone 13 та iPhone 14 та iPhone 15.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Помилки можна відтворити самостійно. Тому будь-яка людина, яка отримала доступ до вашого смартфону, може використовувати її, зробивши ваш пристрій марним.

Щоб привести пристрій у робочий стан, його потрібно перезавантажити за допомогою кнопок регулювання гучності та живлення. Для цього достатньо натиснути та відпустити кнопку збільшення гучності, потім швидко натиснути та відпустити кнопку зменшення гучності та натиснути та утримувати кнопку живлення до появи на екрані логотипу Apple.

Дивна помилка, що призводить до зависання екрана, була перевірена на iPhone, які працюють під керуванням iOS 17.1.1. Можливо, Apple виправить цю проблему в майбутньому оновленні iOS 17.2, яке зараз перебуває в стадії бета-тесту.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.