OnePlus показала дизайн флагманського OnePlus 12 на живому фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті OnePlus зробив те, чого від неї чекали фанати – компанія представила перші офіційні фотографії свого флагмана OnePlus 12.

Анонс новинки запланований у Китаї вже 4 грудня. На фотографіях видно, що популярний перемикач Alert Slider, що дає змогу користувачеві перемикати девайс між режимами “Дзвінок”, “Вібрація” і “Без звуку”, перемістили з правого боку телефону на лівий.

Ця зміна була зроблена для поліпшення ігрової продуктивності за рахунок додавання нової інтегрованої антени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus пояснила, що оптимальне положення для ігрових антен знаходиться між вказівними пальцями користувача, коли телефон тримають у горизонтальній орієнтації.

Однак, в OnePlus 11, це місце займав Alert Slider. Переміщення слайдера на протилежний бік дало змогу розмістити ігрові антени в новинці більш ефективно.

Водночас OnePlus 12 отримає скляний корпус і три кольорові варіанти: блідо-зелений, кам’яно-чорний і білий.

Очікується, що пристрій буде оснащено 6,82-дюймовим OLED-дисплеєм від BOE з роздільною здатністю 2K і частотою оновлення 120 Гц. Дисплей забезпечить пікову яскравість 3000 ніт.

Усередині пристрою буде потужний процесор Snapdragon 8 Gen 3. OnePlus 12 також буде оснащений до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і до 1 ТБ вбудованої пам’яті UFS 4.0.

Камера на задній панелі містить 50-мегапіксельну основну камеру, 48-мегапіксельну ультраширококутну камеру і 64-мегапіксельну перископічну камеру з 3-кратним оптичним зумом.

Акумулятор ємністю 5400 мАг підтримує дротову зарядку потужністю 100 Вт і бездротову зарядку потужністю 50 Вт.

OnePlus 12 може з’явитися в США вже в I кварталі 2024 року. А це означає, що тоді ж варто чекати релізу пристрою по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.