Meizu розсекретила характеристики Meizu 21 до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

30 листопада китайська компанія Meizu має представити нове покоління флагманських смартфонів. Напередодні офіційного анонсу Meizu розсекретила характеристики базової моделі Meizu 21.

На офіційній сторінці Meizu в соцмережах представники компанії озвучили деякі ключові характеристики базового Meizu 21. Так, тепер офіційно підтверджено, що флагман отримає 6,55-дюймовий дисплей типу OLED виробництва Samsung, який підтримує роздільну здатність 1.5К і тонкі симетричні рамки по краях (всього 1,74 мм.

Також Meizu повідомила, що смартфон отримає акумуляторну батарею ємністю 4800 мАг. І завдяки енергоефективному екрану та найсучаснішому чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 такий акумулятор зможе забезпечити тривалий час автономної роботи. Так, компанія стверджує, що Meizu 21 пропрацював 8,2 години в тесті на екстремальну витривалість, тоді як його неназваний конкурент з акумулятором ємністю 5100 мАг протримався в цьому тесті всього 7,4 години. Новий смартфон також отримає підтримку швидкого проводового заряджання потужністю 80 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.