Samsung випустила оновлення, щоб продати побільше смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фірмова оболонка Android версії ONE UI 6.0 викликає вигоряння екранів. Традиційно в пристроях корейського виробника екрани AMOLED захищаються від цього технологією Pixel Shift. Вона зміщує пікселі з коротким часовим інтервалом, даючи змогу уникнути появи залишкового зображення. Подовжуючи таким чином термін служби панелі.

В ONE UI 6.0 ця функція відключена. Користувачі публікують у мережі докази некоректної роботи системи та інструкцію, як визначити, чи ввімкнено Pixel Shift. Сам виробник поки не підтвердив існування проблеми, не відповів на скарги і не заявив про роботу над усуненням помилки.

То може, це просто маркетинговий хід? Мовляв, ми випадково, ми не знали, але, якщо вже екран пошкоджений, купіть новий гаджет. Цікавий хід, але навряд чи постраждалі його оцінять.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.