За чутками, в iPhone 16 Pro буде встановлений телеоб’єктив із 5-кратним оптичним зумом

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max буде встановлений телеоб’єктив Apple з тетрапризмою та покращеними можливостями зуму, підтвердив аналітик Apple Мінг-Чі Куо.

Реклама

Apple представила нову систему об’єктивів з тетрапризмою в iPhone 15 Pro Max, вперше реалізувавши 5-кратний оптичний зум.

За чутками, обмеження було пов’язане з нестачею вільного місця, і лише у Pro Max можна було розмістити апаратну частину, але, можливо, зіграла роль та вартість. За словами Куо, коли в третьому кварталі 2023 постачальник лінз Largan виробляв обладнання для iPhone 15 Pro Max, рівень виходу продукції становив всього 40%. Наразі цей показник збільшився до 70 і більше відсотків.

Компанія Apple планує збільшити розмір корпусу iPhone 16 Pro до 6,3 дюйми з 6,1 дюйми, що дозволить звільнити більше місця для камери.

Поки що неясно, чи планує Apple удосконалити об’єктив у 2024 році. За одними чутками, компанія працює над створенням “супертелефотокамери” з набагато більшою фокусною відстанню, але на даний момент про неї мало що відомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ