iPhone 16 Pro отримає унікальний металевий акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple не перестає дивувати своїх шанувальників новими технологіями. Через кілька місяців після виходу iPhone 15 в інтернеті з’явилися чутки про те, що iPhone 16 матиме революційний дизайн батареї.

Інсайдер із ніком KosutamiSan у колишньому Twitter поділився фотографіями АКБ, який, за його словами, призначений для iPhone 16 Pro. На знімках видно, що акумулятор має форму літери L і новий тип роз’єму. Але найголовніше – її поверхня покрита металом.

У порівнянні з iPhone 15 Pro, нова батарея має невелике збільшення ємності – з 3274 до 3355 мА год. Це означає, що iPhone 16 Pro зможе працювати трохи довше без заряджання. Однак головна причина використання металу скоріше пов’язана із продуктивністю процесора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з тим самим джерелом, iPhone 16 буде оснащений графеновим радіатором, який дозволить збільшити швидкість та ефективність чіпів. Металева батарея, у свою чергу, сприятиме відведенню зайвого тепла від компонентів. Таким чином, iPhone 16 Pro обіцяє стати найпотужнішим і найпросунутішим смартфоном від Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.