Справжній iPhone SE 2 зі сканером особи і без аудіороз’єму на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З самого початку 2018 року по мережі ходять чутки про те, що компанія Apple готується до презентації смартфона iPhone SE 2. Коли в кінці березня пройшла фірмова презентація, на якій новинку повинні були представити публіці, всі сильно розчарувалися, тому як «яблучна» корпорація не повідомила про неї. Втім, як вдалося з’ясувати трохи пізніше, даний телефон все ж незабаром побачить світ, а станеться це в рамках конференції WWDC 2018, яка пройде на початку липня.

Сьогодні, 1 травня 2018 року, відомий інсайдер OnLeaks виклав в мережу відеоролик, який проливає світло на справжній зовнішній вигляд iPhone SE 2. Важливо зауважити, що це рендер, але він заснований на кресленнях і даних від вкрай надійних джерел. Даний інсайдер помиляється вкрай рідко, тому з 95% ймовірністю новий флагман «яблучної» корпорації буде виглядати саме так, а не якось інакше.

В цілому, iPhone SE 2 зберіг зовнішній вигляд моделі 2016 року, однак у нього є парочка важливих нововведень. Зокрема, мобільний пристрій позбавлене звичного аудіороз’єми для підключення навушників, також як і кнопки Home з вбудованим в неї сканером відбитків пальців Touch ID. На лицьовій частині телефону знайшлося місце для великого повнорозмірного екрану з вирізом у верхній частині, в якому розташований сканер особи Face ID .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задня частина смартфона iPhone SE 2 виготовлена ​​з металу і скла, проте оскільки першого матеріалу набагато більше, то заряджатися бездротовим шляхом смартфон не зможе. Це означає, що бездротова зарядка за стандартом Qi стане долею лише дорогих топових мобільних пристроїв, щорічно випускаючих у вересні. Залишається вірити, що новий телефон Apple буде виглядати саме так, тому як подібне поєднання компактних габаритів і сучасних технологій однозначно порадує покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.