iOS 17.1 принесла нову проблему на iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У нового iPhone 15 виявилися нові проблеми з бездротовою зарядкою. Про них пише Phone Arena.

Раніше ми розповідали про дивний баг, при якому бездротова зарядка в автомобілях BMW відключала NFC-модуль у смартфонах лінійки iPhone 15. У iOS 17.1.1 проблема повинна була бути виправлена , але тепер з’явилася нова.

Згідно з джерелом, власники автомобілів концерну GM (наприклад, Chevrolet) скаржаться, що “пляма” перестала заряджатися в їх машинах після встановлення останнього апдейта iOS. Зазвичай смартфон виявляє зарядку і починає процес, але через 10 секунд вимикається та перестає заряджатися. До встановлення iOS 17.1 жодних проблем із цим не було.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Скарги з’являються не тільки на тематичних автофорумах, але також і на офіційному сайті Apple, тому компанії рано чи пізно доведеться звернути увагу на них. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.