У iPhone 16 для вирішення проблеми перегріву використовуватиметься графеновий радіатор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі моделі iPhone 15 і iPhone 15 Pro могли перегріватися настільки, що їх було некомфортно тримати в руках, принаймні, до виходу iOS 17.0.3. Apple звинуватила в цьому погано оптимізоване програмне забезпечення і випустила програмне виправлення, але більш ефективне охолодження також може допомогти в майбутньому.

iPhone 15 вже вийшов і не може отримати апаратних змін у середині циклу, але користувач соціальної мережі X @KosutamiSan стверджує , що Apple працює над відповідним рішенням для iPhone 16. Компанія може перейти на графеновий радіатор та металевий корпус акумулятора для покращення тепловіддачі.

iPhone настільки малий, що в ньому немає місця ні для чого, особливо для товстих та важких радіаторів. Графен – відмінний матеріал для тепловідведення, оскільки його теплопровідність у десять разів вища, ніж у міді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепловідведення роблять саме те, що випливає з назви: вони відводять тепло від небажаних ділянок, володіючи ефективнішою теплопровідністю в порівнянні з навколишніми матеріалами.

Графен діятиме ефективніше, ніж існуючий механізм охолодження, що дозволить iPhone ефективніше впоратися з великою кількістю тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.