Смартфони

7 дешевих смартфонів з відмінною камерою і батареєю

Share
Час читання: 2 хв.

Недорогий телефон, який був би хороший за всіма характеристиками, знайти неможливо. Доведеться йти на компроміс, і в цій добірці автори зробили акцент на камері та батареї.

Список актуальних пристроїв, які довго тримають акумулятор і знімають дуже непогано.

Realme 8i – 7 000 гривень

Телефон, який коштує кожну копійку. Сюди не пошкодували потрійну камеру з провідним сенсором на 50 мегапікселів та двома об’єктивами на 2 мегапікселі. Знімає непогано, є безліч фільтрів та налаштувань. Завдяки тому, що 6,59-дюймовий IPS-дисплей не жере багато батареї, акумулятора на 5000 мАч вистачає на цілий день роботи. Хороший варіант для фотографії та геймінгу.

Infinix Note 30 – 8 000 грн

Infinix — один із мобільних брендів, що найшвидше зростають у світі. Поки що ця компанія спалює гроші на маркетинг, влаштовуючи акції, потрібно вистачати їх пристрої. У Note 30 встановили потрійну камеру з провідним сенсором на 64 мегапікселі – хороші знімки виходять навіть у сутінках. Окремо дякую за 8 Гбайт ОЗП та 128 Гбайт пам’яті. Батарейка впевнено тримає цілий день, бонусом – швидка зарядка, що наповнює акумулятор до 75% за півгодини.

Tecno Pova 5 Pro – 9 000 грн

Відзначимо за незвичайний дизайн задньої панелі та LED-підсвічування – телефон точно привертатиме увагу. Камера по суті одинарна – тут 50-мегапіксельний сенсор та 0,08 мегапіксельний об’єктив. Батарея на 5000 мАг заряджається лише за 45 хвилин. Усередині – чіп Dimensity 6080 та геймерський потенціал.

TCL 40 SE – 6 000 грн

У ультрабюджетний телефон запхали гарну камеру 50+2+2 мегапікселів з різними режимами зйомки, великий 6,75-дюймовий дисплей, 6 Гбайт ОЗП та 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Судячи з відгуків, батарейки на 5010 мАч вистачає на пару днів роботи. Цей телефон є спонсором шкільного геймінгу.вр

Xiaomi Poco C40 – 4 000 грн

Цей телефон майже ідеально підходить під вимогу покупця “щоб камера нормальна і батарейку тримав”. За копійки ви отримаєте подвійну камеру 13+2 мегапікселів, яка непогано зніматиме при хорошому освітленні. Батарея має ємність 6000 мАг: телефон може крутити музику 90 годин, у режимі очікування він протягне кілька діб.

Samsung Galaxy A24 – 8 000 грн

Коштує дорожче за багато моделей у добірці, але, по-перше, має дисплей Super AMOLED, по-друге, фірмову корейську якість та відносно тривалу підтримку оновленнями. Потрійна камера 50+5+2 мегапікселів має підтримку оптичної стабілізації, а батареї на 5000 мАч цілком вистачить на цілий день використання.

Honor X9a – 10 000 гривень

Найдорожчий телефон цієї збірки. Тут є 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей, чіп Snapdragon 695 з 6 Гбайт ОЗП, потрійна камера з основним об’єктивом на 64 мегапікселі, батарея на 5100 мАг. У режимі читання апарат може тривати до 26 годин. Ширококутний об’єктив отримав роздільну здатність всього 5 мегапікселів, але добре знімає вдень.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024