Смартфони

Витік Samsung Galaxy A25 розкриває можливості підключення та можливість швидкої зарядки

Share
Час читання: < 1 хв.

Samsung, найімовірніше, представить свою лінійку смартфонів наступного року, випустивши Galaxy A15 та Galaxy A25. Кілька днів тому з’явилася інформація про можливий дизайн Galaxy A15 та Galaxy A25. Додаткова інформація про Galaxy A25 з’явилася в сертифікаційних документах FCC.

Galaxy A25 5G нещодавно пройшов процес сертифікації FCC , і у відповідних документах вказаний номер його моделі, функції підключення та можливість швидкої зарядки. Смартфон має номер моделі SM-A256U, що є американським варіантом пристрою з підтримкою 5G. Він сумісний з одинадцятьма діапазонами 5G у регіоні США. Він також має інші функції підключення, включаючи GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 та NFC.

У сертифікаційних документах FCC також зазначено, що Galaxy A25 має слот для карт пам’яті microSD та підтримує швидку зарядку потужністю 25 Вт. У попередніх повідомленнях стверджувалося, що Galaxy A25 матиме 6,44-дюймовий екран із U-подібним вирізом. Він має три задні камери (включаючи основну на 50 МП) та фронтальну камеру на 13 МП для селфі.

Galaxy A25 буде оснащений процесором Exynos 1280, який має два високопродуктивні ядра і шість енергоефективних ядер. Він має до 8 ГБ оперативної пам’яті і, швидше за все, працюватиме під керуванням Android 14 із коробки. Оскільки телефон вже з’явився в базах даних FCC та Geekbench, він може бути представлений незабаром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Три місця, де не можна залишати флешку, щоб уникнути її поломки

    USB-флеш-накопичувачі користуються величезною популярністю серед власників комп'ютерів, і це не дивно, адже такі пристрої дуже…

    28.06.2024

    “Vodafone” готує важливе нововведення для своїх абонентів

    Компанія «Vodafone» готується до важливих змін, які вплинуть на багатьох абонентів. Ці зміни пов’язані з…

    28.06.2024

    Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

    Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви…

    28.06.2024

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024