Топ-9 найкращих смартфонів OnePlus у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus здобула популярність, як компанія яка виробляє “вбивць флагманів” – пристроїв з ключовими характеристиками смартфонів флагманського рівня, але за нижчою ціною.

І хоча, насправді, це вже не основний напрямок у роботі компанії, OnePlus продовжує виробляти чудові смартфони на базі Android і тепер пропонує моделі в широкому ціновому діапазоні, починаючи від найдорожчих і до наддоступних бюджетних пристроїв.

Смартфони OnePlus , як правило, відрізняються високою продуктивністю, вкрай швидкою зарядкою і зручним програмним забезпеченням, яке продовжує залишатися одним з найкращих на Android , навіть незважаючи на те, що материнська компанія Oppo все більше впливає на зовнішній вигляд фірмового інтерфейсу користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цій статті зібрано 10 найкращих смартфонів від компанії OnePlus , на які варто звернути свою увагу, якщо ви зацікавлені у придбанні пристроїв цієї компанії в даний час.

1. OnePlus 11

OnePlus 11 – поточна флагманська модель компанії. Цього року в лінійці відсутня версія Pro, але це не робить його менш привабливим.

Якщо вам потрібен смартфон на Android з найкращими характеристиками у 2023 році, швидкий та з підтримкою програмного забезпечення до 2028 року, то OnePlus 11 буде чудовим варіантом. Він також є одним із найдоступніших смартфонів флагманського рівня з такою можливістю.

Відсутність бездротової зарядки навряд чи стане проблемою для більшості користувачів, оскільки цей смартфон пропонує відмінний екран, передову систему камер, тривалий час автономної роботи, швидку зарядку та кращу продуктивність на ринку пристроїв Android .

Звісно, ​​відсутність повноцінної водонепроникності може розчарувати, але це має стати вирішальним чинником під час виборів.

OnePlus продовжує розвиватися і OnePlus 11 – це чудовий приклад еволюції пристроїв компанії і один з найкращих смартфонів на ринку за ціною, нижчою від багатьох конкуруючих моделей.

2. OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 – це топовий смартфон компанії із середньобюджетного цінового діапазону, який після довгого очікування нарешті став доступним у багатьох роздрібних магазинах.

Це найдорожчий та преміальний смартфон у лінійці Nord з флагманським процесором Dimensity 9000 , скляним корпусом та оперативною пам’яттю до 16 Гб для максимальної продуктивності.

Система камер OnePlus Nord 3 дуже хороша для своєї цінової категорії, хоч і не ідеальна, тому що немає телеоб’єктиву. Вам також доведеться змиритися і з не найвищим часом автономної роботи – воно саме по собі непогане, але результати тестів щодо цього аспекту дуже відрізняються.

Загалом, OnePlus Nord 3 , це хороший варіант середньобюджетного смартфона, але він не набагато кращий за попередні моделі Nord , як можна було б очікувати.

3. OnePlus Open

OnePlus Open – один із найкращих складаних смартфонів, які ви можете придбати на даний момент.

Завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 2 смартфон має відмінну продуктивність, а обидва його дисплеї яскраві і контрастні з частотою оновлення 120 Гц.

Проте, як і у випадку з іншими складними пристроями типу “книжка”, деякі програми ще не повністю оптимізовані під великий розмір розкладеного екрану. Крім того, час автономної роботи залишає бажати кращого.

Незважаючи на це, для складного пристрою першого покоління результат дуже вражає, хоча OnePlus Open і поступається деяким конкурентам такого класу, наприклад Samsung Z Fold 5 або Google Pixel Fold .

4. OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro – найкращий флагманський смартфон компанії 2022 року та відмінний варіант для тих, хто цінує якість фотозйомки.

Пізніше його обійшов OnePlus 11 , але якщо вам вдасться знайти OnePlus 10 Pro за нижчою ціною, він буде чудовим вибором, особливо враховуючи наявність бездротової зарядки, якої немає у OnePlus 11 .

OnePlus 10 Pro вражаючий флагман з процесором Snapdragon 8 Gen 1 , чудовим часом автономної роботи та спритною провідною зарядкою потужністю 80 ват (крім згаданої вище бездротової), хоча і не позбавлений деяких недоліків.

OnePlus 10 Pro не має офіційно підтвердженого захисту від попадання води та пилу за стандартом IP , і незважаючи на досить потужну систему камер, вона все ж таки поступається за якістю знімків, камер смартфонів від Samsung або Apple

5. OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T – ще один цікавий пристрій середньобюджетного рівня та найкращий смартфон OnePlus у цьому ціновому діапазоні, який може стати чудовою альтернативою смартфону OnePlus Nord 3 .

OnePlus Nord 2T увібрав у себе все те, що робило Nord 2 настільки хорошим смартфонів і вдосконалив це у двох головних аспектах: потужнішому процесорі і швидшій провідній зарядці. Крім того, незважаючи на ці оновлення, він ще й офіційно дешевше, ніж OnePlus Nord 2 (і Nord 3 ).

Це відмінний смартфон для тих, хто не може собі дозволити покупку OnePlus 11 або OnePlus 10 Pro , а також один із найкращих середньобюджетних смартфонів на сучасному ринку мобільних технологій.

6. OnePlus 10T

OnePlus 10T – це доступний флагман із найшвидшою зарядкою, яку може запропонувати OnePlus . Дизайн смартфону схожий на OnePlus 10 Pro , але йому не вистачає таких особливостей, як вигнутий дисплей або повзунок оповіщень.

Як і даний смартфон, OnePlus 10T має флагманські характеристики і навіть перевершує модель з приставкою ” Pro “, завдяки використанню процесора Snapdragon 8+ Gen 1 і ультрашвидкої провідної зарядки 150 Вт – швидше, ніж у новому OnePlus 11 .

Однак система камер OnePlus 10T поступається іншим моделям: вона оснащена майже такими ж сенсорами, як у Nord 2T , незважаючи на більш високу вартість смартфона.

OnePlus 10T буде найкращим варіантом для геймерів або користувачів, які віддають перевагу швидкій зарядці, в той час як фотолюбителі отримають більше переваг від OnePlus 10 Pro .

7. OnePlus Nord 2

Nord 2 тривалий час залишався найкращим смартфоном OnePlus для більшості покупців, завдяки вдалому поєднанню характеристик, функцій та вартості – настільки, що він був визнаний найкращим смартфоном середньобюджетного класу у 2021 році.

В даний час його витіснив Nord 2T , але якщо знайти OnePlus Nord 2 у продажу, то він стане відмінним варіантом у своїй ціновій категорії.

OnePlus Nord 2 оснащений модернізованим процесором від MediaTek і підтримує швидку зарядку потужністю 65 Вт, має відмінну систему камер (запозичену у флагманських моделей 9-ї серії) і стриманий скляний дизайн корпусу.

У ньому немає топових можливостей, властивих флагманам, таких як вологозахист або бездротовий заряд, що в принципі цілком виправдано з урахуванням його ціни.

Можливо, несподіваним буде той факт, що частота оновлення його дисплея обмежена 90 Гц, а не 120 Гц, хоча, цей нюанс, швидше за все, це не стане великою проблемою для більшості людей.

8. OnePlus 10R

OnePlus 10R – він же OnePlus Ace , спочатку був випущений для реалізації тільки на індійському ринку, але згодом, завдяки високій популярності, став доступним і в інших країнах.

Цей середньобюджетний смартфон у деяких відносинах схожий на смартфон OnePlus 10T , оскільки у нього аналогічна зарядка потужністю 150 Вт (хоча існує і бюджетніша версія з зарядкою потужністю 80 Вт) і схожа система камер.

Проте, на відміну від OnePlus 10T, він не оснащений процесором Snapdragon 8+ Gen 1 . Натомість у OnePlus 10R використовується Mediatek Dimensity 8100-MAX , який не поступається за продуктивністю.

Так, це процесор не найвищого рівня, проте OnePlus 10R не розчарує вас, до того ж його ціна найчастіше буває нижчою, ніж у OnePlus 10T .

9. OnePlus Nord N300

OnePlus Nord N300 5G , на відміну від попереднього смартфона, менш доступний для придбання у широкому роздрібному продажу, проте він є одним із найдешевших смартфонів компанії OnePlus .

Незважаючи на це, він не виглядає дешевим смартфоном, на вигляд складання OnePlus Nord N300 5G виглядає явно дорожче, ніж коштує насправді.

Він також має привабливий час автономної роботи, батареї смартфона просто вистачає на день і більше, крім того, при необхідності її можна швидко зарядити, оскільки OnePlus Nord N300 5G має підтримку швидкого заряджання.

У Nord N300 5G є кілька недоліків, у тому числі слабкий вібровідгук і обіцянка компанії, що розчаровує, про тільки одне майбутнє велике оновлення Android , але в цілому на ринку мобільної техніки не так багато більш привабливих варіантів у цій ціновій категорії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.