OneUI 6.0 розчарувала власників Samsung Galaxy, які вже встигли її встановити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі смартфонів Galaxy у всьому світі скаржаться на релізну версію OneUI 6.0. Про це пише SamMobile.

Ми вже писали, що OneUI 6 на базі Android 14 почала поширюватись на смартфони Samsung лінійки Galaxy S23. Перші користувачі нової оболонки виявилися незадоволені тим, як вона працює: кажуть, що реліз набагато глючніший, ніж бета-версія.

Під час тестування OmeUI 6 користувачі раділи швидкій та плавній роботі системи. Однак після її релізу в X-Twitter та інших соцмережах з’являється все більше скарг на гальма, лаги, слайд-шоу системних анімацій та інші проблеми OneUI 6.0.
Найбільше користувачі обурюються тим фактом, що релізна система глючить там, де чудово працювала у статусі бети. По суті Samsung зламала те, що вже було добре зроблено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки Galaxy S23 є найсвіжішим смартфном Samsung з флагманськими характеристиками, то проблема явно не в «залізі». Компанія поки що не коментувала скарги користувачів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.