Смартфони

Це підтверджено: Samsung Galaxy S24 Ultra з титановою рамкою

Share
Час читання: < 1 хв.

До можливого запуску Galaxy S24 залишилося два місяці, але останні кілька місяців стало відомо про більшість його функцій. Також ходили чутки, що Samsung використовуватиме рамку з титанового сплаву для Galaxy S24 Ultra і схоже, що ця інформація вірна.

Згідно з новим звітом The Elec , у корпусі Galaxy S24 Ultra використовується титановий каркас. Зважаючи на все, це єдиний телефон у лінійці Galaxy S24 з титановим корпусом, і найближчими роками компанія може поширити титан на більшу кількість моделей. У той час, як Apple була першою, хто застосував титан у смартфонах, Samsung працювала над титановими рамками вже два роки, і остаточне рішення про впровадження його в Galaxy S24 Ultra було ухвалено цього року.

Повідомляється, що компанія знаходиться на пізній стадії випуску титанових корпусів. На своєму заводі у В’єтнамі компанія працює з китайською фірмою Soloman та південнокорейською фірмою KH Vatec. Титан міцніше за алюміній і легше стали, але його важче різати і обробляти. Отже, виробництво титану може виявитися дорогою справою. Samsung використовує для своїх телефонів алюмінієві рамки, вартість кожної з яких становить менше 20 доларів для одного телефону. Однак титанові рами можуть бути набагато дорожчими, і це збільшує собівартість смартфона і, можливо, його підсумкову ціну для споживача.

Оскільки Apple перейшла з нержавіючої сталі на титан для серії iPhone 15 Pro, це дозволило знизити вагу пристроїв. Однак Samsung використовує алюміній, тому перехід на титан зробить їхні телефони міцнішими, але не легшими. З чуток, з цієї причини вага Galaxy S24 Ultra буде такою самою, як і вага Galaxy S23 Ultra.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024