Чутки: в iPhone SE 4 використовуватиметься модифікований корпус від iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція видання MacRumors отримала додаткову інформацію про зовнішній вигляд iPhone SE 4, який ще не анонсував.

iPhone SE 4, також відомий під ідентифікатором пристрою D59 та кодовою назвою Ghost, є продовженням бюджетної лінійки iPhone компанії Apple і має прийти на зміну нинішньому iPhone SE третього покоління.

З появою четвертого покоління iPhone SE компанія Apple планує остаточно відмовитися від застарілого дизайну в стилі iPhone 8, який використовувався у попередніх поколіннях смартфона. Натомість iPhone SE 4 матиме більш сучасний дизайн та збільшений розмір дисплея, близький до базової моделі iPhone 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з отриманими специфікаціями, в iPhone SE 4 використовуватиметься модифікована версія існуючого корпусу iPhone 14 з таким же дизайном. Розміри смартфона на нинішньому етапі повністю збігаються з розмірами базової моделі iPhone 14. Отримані дані також підтверджують, що в iPhone SE четвертого покоління не буде кнопки Touch ID, а засобом біометричної ідентифікації буде використовуватися Face ID.

Щоб краще проілюструвати різницю у розмірах між iPhone SE 4 та нинішнім iPhone SE третього покоління, нижче наведено розміри iPhone 14 та iPhone SE 3 відповідно.

Розміри та вага iPhone 14:

  • Довжина: 146,7 мм
  • Ширина: 71,5 мм
  • Товщина: 7,80 мм
  • Вага: 172 г

Розміри та вага iPhone SE 3:

  • Довжина: 138,4 мм
  • Ширина: 67,3 мм
  • Товщина: 7,3 мм
  • Вага: 144 г

Очікується, що iPhone SE 4 буде легшим за iPhone 14 приблизно на 6 грам, його вага складе 165 грам. Зміна у вазі, швидше за все, пов’язана з тим, що Apple планує використовувати у пристрої лише одну камеру. На відміну від iPhone 14, iPhone SE 4 буде оснащено однією 48-мегапіксельною задньою камерою.

Рішення про використання однієї камери відповідає всім попереднім моделям iPhone SE, спалах також буде розташований в аналогічному місці. Варто наголосити, що рішення про використання одинарної камери підтверджується численними фактами: у внутрішній документації Apple це ключова зміна в порівнянні з iPhone 14.

Крім конструкції з однією камерою, на вагу iPhone SE 4 не можуть вплинути жодні інші важливі фактори. Не очікується і змін у матеріалах: у iPhone SE четвертого покоління буде використовуватися той же алюміній, що й у iPhone 14, а також задня скляна панель.

Незважаючи на те, що розміри корпусу iPhone SE 4 залишаються ідентичними базової моделі iPhone 14, пристрій отримає дві суттєві особливості, які значно відрізняють його від попередніх моделей iPhone, – багатофункціональну кнопку дії та порт USB-C.

Важливо пам’ятати, що подана інформація є попередньою і може не збігатися з апаратним забезпеченням кінцевих серійних пристроїв, оскільки в процесі розробки можливі зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.