Xiaomi представила бюджетник Redmi 13C з величезним і плавним дисплеєм і пристойним процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi представила перший смартфон серії Redmi 13 – Redmi 13C з 6,74-дюймовим LCD-екраном з роздільною здатністю HD+ (720 x 1600 пікселів) і частотою оновлення 90 Гц.

Девайс отримав чипсет MediaTek Helio G85, до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 гб вбудованої, яку можна розширити за допомогою карти microSD.

На задній панелі розташовані три камери: основна на 50 Мп, датчик глибини на 2 Мп і макрооб’єктив на 2 Мп. Роздільна здатність фронталки – 8 Мп. З коробки Redmi 13C працює на Android 13 з оболонкою MIUI 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших особливостей пристрою – акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 18 Вт, сканер відбитків пальців у кнопці живлення, слот на дві SIM-карти, порт USB-C і 3,5-мм аудіороз’єм.

Xiaomi Redmi 13C доступний у деяких країнах за ціною від $122 за версію з 4/128 ГБ пам’яті і $135 за модель на 8/256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.