Китайці представили смартфон в суцільнометалевому корпусі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформації про ціну і вихід на ринок поки немає

Дві китайські компанії Coolpad і LeEco об’єдналися ще в 2016 році, для спільного випуску смартфонів серії Cool, в результаті чого з’явився смартфон Cool 1.

Тепер же був представлений його наступник – Coolpad Cool 2. На тлі фінансових труднощів LeEco, невідомо, брала участь чи вона у виробництві даного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Coolpad Cool 2 отримав суцільнометалевий корпус з габаритами 154.7 x 73.3 x 9 мм, а вага близько 160 грамів. Завдяки сертифікату IPX4, новинка не боїться бризок води.

На тильній стороні телефону є U-образні антенні смуги, що йдуть уздовж верхнього і нижнього торців. Сканер відбитків пальців також знаходиться на тильній панелі, час його спрацьовування складає 0.2 секунди.

Оснащена новинка 5.7-дюймовим IPS LCD екраном із співвідношенням сторін 18: 9 і дозволом HD + (720 x 1440 пікселів). Екран покривається зігнутим 2.5D склом.

Смартфон отримав 8-ядерний процесор MediaTek MT6750 з тактовою частотою 1.5 ГГц, графічний процесор Mali-T860, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ флеш-пам’яті, підтримку карт пам’яті, акумулятор ємністю 3200 мАг, подвійну основну камеру з 13-Мп і 0.3- Мп сенсорами, 8-Мп фронтальну камеру, встановлений Android 7.0 Nougat.

Передня камера також використовується для системи розпізнавання осіб.

Пристрій також отримало підтримку двох SIM-карт, 4G VoLTE, Wi-Fi, microUSB 2.0 і 3.5-мм аудіороз’єм.

Coolpad поки не озвучила інформації про ціну та доступності смартфона Cool 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.