Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7, «вбивця» Samsung Galaxy S9, отримав офіційну дату презентації

Share

Смартфон Samsung Galaxy S9 виявився далеко не таким, яким всі його чекали. Замість того щоб впровадити в даний флагман новітні технології та розробки, південнокорейська корпорація вирішила вчинити інакше, просто поліпшивши особливості торішнього покоління. Сьогодні, 30 квітня 2018 року, в китайській соцмережі Weibo з’явилося тизерне зображення, яке проливає світло на офіційну дату презентації смартфона Xiaomi Mi 7.

На постері, опублікованому в соцмережі Weibo, сказано про те, що офіційна презентація флагманського смартфона Xiaomi Mi 7 пройде в Китаї, а якщо бути точніше, то в місті Шеньчжень. Все відбудеться 23 травня 2018 року, тобто в другій половині нинішнього місяця. Ми раніше повідомляли, що в цей же період часу має відбутися презентація фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 3, тому, ймовірно, обидва пристрої представлять і запустять в продаж в один час.

Відомо, що смартфон Xiaomi Mi 7 зможе перевершити Samsung Galaxy S9 (звичайну модель) відразу декількома особливостями, серед яких буде подвійна основна камера з вертикальним розташуванням, сканер відбитків пальців прямо в дисплеї, система розпізнавання особи 3D Face (за чутками), а також більш просунуте технічне оснащення. Китайському телефону приписують 6,01-дюймовий Super AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD + і вирізом у верхній частині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, новинка в особі Xiaomi Mi 7 повинна отримати 8-ядерний чіп Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 540, 6/8 ГБ оперативної і 32/64 ГБ постійної флеш-пам’яті, подвійну основну камеру з 16 Мп дозволом і діафрагмою f / 1,7, роз’єм USB Type-C, а також акумуляторну батарею ємністю 3500 мА з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Не обійдеться і без підтримки бездротових зарядних пристроїв, що працюють на основі технології Qi.

Модель з 6 ГБ ОЗУ обійдеться приблизно в $ 475, тобто даний флагман, «вбивця» Samsung Galaxy S9. Цінник на модель з 8 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ ПЗУ повинен виявитися вище на $ 100-120. Це означає, що за за найбільш просунуту версію китайського флагмана віддати доведеться вже близько 14 000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Hisense випустив телевізор для любителів творів мистецтва

    Бренд Hisense анонсував телевізор CanvasTV з матовим екраном, здатний показувати цифрові полотна та фотографії у…

    05.05.2024

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024