Apple ненадовго призупинила розробку нових функцій для iOS 18 і macOS 15, щоб усунути поточні помилки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня компанія Apple ненадовго призупинила роботу над iOS 18, macOS 15, watchOS 11 та tvOS 18, щоб серйозно зайнятися усуненням помилок у майбутніх релізах iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV та Mac, повідомляє Марк Гурман із Bloomberg .

Минулого тижня співробітникам повідомили про паузу у розробці, попросивши зосередитись на усуненні недоліків та підвищенні продуктивності поточних версій ПЗ.

В останні роки керівник відділу програмного забезпечення Apple Крейг Федерігі докладає всіх зусиль для усунення проблем у програмному забезпеченні, що іноді призводить до необхідності відкладення нових функцій. За словами джерел, які розмовляли з Гурманом, у майбутніх оновленнях програмного забезпечення команда розробників, що знаходиться під керівництвом Федеріги, виявила занадто багато помилок, які були пропущені при внутрішньому тестуванні, що призвело до тижневої спринтерської роботи з їх усунення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Протягом тижня минулого тижня всі розробки майбутніх функцій були припинені, щоб інженери могли працювати тільки над поліпшенням існуючого програмного забезпечення. На цьому тижні Apple скасувала паузу, щоб можна було продовжити роботу над новими можливостями iOS 18 та її подальших оновлень.

Минулого місяця компанія Apple завершила роботу над першими версіями iOS 18, iPadOS 18 та macOS 15. При цьому Apple також взяла невелику перерву в роботі над iOS 17.4, вихід якої очікується у березні наступного року. Враховуючи, що роботу над майбутнім ПЗ було припинено всього на тиждень, затримок з випуском нових версій ОЗ наступного року не очікується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.