Google Pixel 8 став одним із найкращих камерофонів у світі за версією DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі камерофонів сталася знаменна подія: Google Pixel 8, володіючи всього двома камерами, увірвався в топ-10 найкращих пристроїв за версією авторитетного рейтингу DxOMark.

Експерти оцінили фото- і відеоможливості новинки у 148 балів, що дало змогу апарату посісти дев’яте місце, випередивши навіть свого попередника Pixel 7 Pro і поступившись лише Huawei Mate 50 Pro.

Серед переваг камери Pixel 8 відзначаються точна передача кольору шкіри, широкий динамічний діапазон і чудова передача текстур. Крім того, пристрій демонструє швидкий автофокус і ефективну стабілізацію відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак не обійшлося і без недоліків: іноді знімки можуть бути недоекспонованими, а під час серійної зйомки, в умовах низької освітленості або при контровому світлі можуть з’являтися шуми. Також спостерігається зниження деталізації при використанні зуму.

Камера Pixel 8 представлена основним 50-мегапіксельним датчиком з об’єктивом F/1,68 і оптичною стабілізацією, а також додатковим 12-мегапіксельним сенсором з надширококутним об’єктивом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.