Samsung Galaxy S24 Ultra отримає крихітну рамку, це підтверджує фото захисного скла

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Ice Universe у себе на сторінці в Weibo опублікував фотографію захисного скла для смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra.

Реклама

Фотографія підтверджує, що смартфон отримає екран з дуже вузькою рамкою по периметру, яка матиме однакову ширину з усіх чотирьох сторін.

Раніше він заявив, що вже мав можливість ознайомитися з реальним смартфоном, який має просто чудовий вигляд: “Реальний смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra має чудовий вигляд, навіть кращий, ніж я очікував. Чорна рамка симетрична, змінився і отвір. Він став меншим і трохи змістився вниз. Цей дизайн сподобається кожному чоловікові”.

Вихід нової лінійки смартфонів Samsung Galaxy S24 очікується на початку наступного року.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про різні 200-мегапіксельні датчики зображення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: