Apple остаточно попрощається з 12-мегапіксельною ерою. Новий iPhone SE 4 буде оснащений 48-мегапіксельною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У першій половині наступного року буде представлений iPhone SE 4, який буде істотно поліпшений порівняно з попередником. Про це пише Mydrivers з посиланням на Phone Arena, який не називає своїх джерел.

Повідомляється, що iPhone SE 4 буде оснащений 48-мегапіксельною камерою. Усі раніше випущені серії iPhone 15 у стандартній комплектації оснащені 48-мегапіксельними камерами. Після анонсу iPhone SE 4 компанія Apple остаточно попрощається з 12-мегапіксельною ерою.

За замовчуванням 48-мегапіксельна камера iPhone SE 4 робитиме знімки з роздільною здатністю 24 Мп, що дає змогу захоплювати більше деталей зображення порівняно з 12-мегапіксельною камерою. Крім того, 48-мегапіксельна камера iPhone SE 4 дає змогу домогтися ефекту 2-кратного масштабування на рівні оптичної якості завдяки обрізці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE 4 буде оснащений екраном з вирізом, підтримкою 3D-розпізнавання облич, а також однокристальною системою Apple A16.

Ціна має становити від 500 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.