Нарешті суттєві зміни: Samsung Galaxy S24 і S24 Ultra порівняли з Galaxy S23 і S24 Ultra на рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung Electronics вже готується до швидкого релізу новітньої серії флагманів Galaxy S24. Тим часом у мережі продовжує накопичуватися інформація про них.

Реклама

Цього разу авторитетний тематичний ресурс PhoneArena, який уже неодноразово публікував якісні зображення майбутніх новинок, вирішив порівняти дизайн моделей наступного покоління з поколінням поточним – Galaxy S23. У PhoneArena підкреслили:

Прийдешня серія Galaxy S24, як повідомляється, нарешті внесе досить істотні зміни, щоб нові моделі відрізнялися від своїх попередників, особливо коли йдеться про Galaxy S24 і S24 Plus.
У Galaxy S24 змінилася рамка, вона більше не заокруглена. Збільшився блок камер і самі модулі виглядають більшими.

Зліва Galaxy S24, праворуч Galaxy S23

Згідно з витоками, Samsung збереже дизайн свого флагмана преміум-класу Ultra практично таким же, як зараз. Це означає плоскі панелі з м’яким вигином з боків. Однак, на відміну від S24 і S24 Plus, S24 Ultra отримає нову камеру, тож можна очікувати, що й оформлення блоку камери виглядатиме інакше.

Galaxy S24 Ultra ліворуч, Galaxy S23 Ultra праворуч

На відміну від інших джерел, які просто публікують гарні рендери і називають їх “офіційними”, у PhoneArena чесно визнають, що це концептуальні зображення на базі попередньої інформації, витоків і чуток, розповсюджених у Мережі.

PhoneArena регулярно створює такі наочні візуалізації вже багато років. Свого часу вони поділилися рендерами Sony Xperia 5 II, Samsung Galaxy S10 і S10+, Apple Watch Series 7 і багатьох інших пристроїв, включно з новітніми iPhone 15.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: