Флагманський Galaxy S24 Ultra здійснить ШІ-революцію серед смартфонів Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung готується до запуску свого новітнього флагмана, Galaxy S24 Ultra, який, згідно з інсайдерською інформацією, обіцяє революційний стрибок у сфері штучного інтелекту для смартфонів бренду.

Реклама

Інсайдер Ice Universe, відомий своїми точними прогнозами про новинки технологічного світу, поділився, що корейський гігант вклав значні ресурси в розробку ШІ для нової лінійки Galaxy S24.

За його словами, технологія, що готується, стане “найбільшою інновацією ШІ в історії смартфонів Samsung”.

Ця заява підігріває очікування від майбутнього пристрою, який, як передбачається, перевершить за продажами свого попередника, Galaxy S23 Ultra, продажі якого за вісім місяців поточного року досягли майже 11 млн одиниць.

При цьому, якщо прогнози інсайдера справдяться, Galaxy S24 Ultra не тільки встановить нові стандарти для смартфонів Samsung, а й може істотно вплинути на ринок мобільних пристроїв загалом, запропонувавши користувачам небачений досі рівень інтеграції ШІ в повсякденне використання смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: