Опубліковані рейтинги найпотужніших і найдоступніших смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрої Redmi та Realme опинилися далеко попереду інших моделей.

Слідом за найпотужнішими флагманськими моделями творці популярного бенчмарку AnTuTu оновили свій рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв у середньому та низькому бюджетному сегменті.

Redmi Note 12 Turbo і Realme GT Neo5 SE очолили рейтинг, значно випередивши інші моделі. Все це завдяки процесору Snapdragon 7+ Gen 2, який майже не поступається флагманському Snapdragon 8 Gen 1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей чіпсет не має проблем з перегрівом або дроселюванням, тому обидві моделі можуть легко запускати найвимогливіші ігри. Ці чіпсети доповнюються оперативною пам’яттю LPDDR5X та флеш-пам’яттю UFS 3.1 для тривалого використання.

У решті топ-рейтингу AnTuTu домінують смартфони з процесорами MediaTek Dimensity. Це моделі від iQOO, Xiaomi, OPPO і OnePlus, які підходять як для повсякденних завдань, так і для ігор на максимальних налаштуваннях.

Одним з найкрутіших середнячків 2023 року можна назвати Redmi Note 12 Turbo, з потрійною камерою 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп, 6,67-дюймовим OLED-екраном з частотою оновлення 120 Гц, рекордно тонкими рамками (тонше, ніж у iPhone 14) і ціною менше $300.

Якщо говорити про смартфони в цілому, то лінійка Xiaomi 14 наразі є найпотужнішою. Обидві моделі працюють на новенькому Snapdragon 8 Gen 3 і набирають близько 2,1 млн балів в AnTuTu. Для порівняння, iPhone 15 Pro Max набрав 1,64 мільйона балів в аналогічному тесті.

А для тих, хто шукає новий смартфон і не знає, з чого почати, AnTuTu також опублікував свої останні рейтинги Android-смартфонів, які на даний момент пропонують найкраще співвідношення ціни та якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.