OnePlus Nord N30 SE: незабаром у продажу оновлений Nord N30

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки всі з нетерпінням чекають на майбутній флагман OnePlus 12, OnePlus також працює над ще одним новим пристроєм, цього разу набагато дешевше. Ну, “новий” це голосно сказано.

Ми говоримо про OnePlus Nord N30 SE, який тільки-но пройшов сертифікацію TDRA в ОАЕ. Поки що все добре, і ця сертифікація фактично розкриває ім’я, але й дає нам номер моделі: CPH2605. Це номер моделі Nord N30, випущеного в Північній Америці, так і Nord CE 3 Lite.

Ці два телефони є ідентичними пристроями, що продаються під різними назвами на різних ринках, і, схоже, OnePlus не вистачило двох, оскільки вони готуються додати до списку третього близнюка. Де продаватиметься Nord N30 SE, крім ОАЕ, поки неясно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також залишається загадкою, чому це робить OnePlus. Чому в усьому світі не можна використовувати Nord N30? Чому деяким людям доводиться обирати Nord N30 SE чи Nord CE 3 Lite? Що взагалі означають «SE» та «CE»? Стільки запитань і жодних відповідей від OnePlus з цього приводу.

У будь-якому випадку, Nord N30 SE, як і Nord N30 і Nord CE 3 Lite, матиме 6,72-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 1080×2400, процесор Snapdragon 695 SoC на чолі, 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ пам’яті, потрійну задню камеру (основна 108 МП, макро 2 МП, датчик глибини 2 МП), селфі-камера 16 МП та акумулятор ємністю 5000 мАг. Найімовірніше, він вийде з Android 13 на борту, хоча Android 14 вже вийшов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.