Смартфони

Експерти рекомендували не оновлювати свої смартфони до нових версій Android

Share

Оновлення Android 14 стало доступним для всіх користувачів пристроїв Google Pixel, починаючи з Pixel 4a та деяких пристроїв Samsung.

Повне розгортання Android 14 ще не розпочалося. Наразі до нової ОС можна оновити лише смартфони Google Pixel та деякі пристрої Samsung. Проте в мережі вже почали з’являтися повідомлення про можливі проблеми, пов’язані з установкою нової версії ОС.

За даними порталу Techspot, одна програмна помилка може призвести до того, що смартфон перестане працювати належним чином або взагалі не завантажиться. Йдеться про функцію Multiple Profiles, яка дозволяє створювати кілька профілів користувача на одному смартфоні.

Якщо функцію “Кілька профілів” не ввімкнено, смартфон працюватиме коректно. В іншому випадку проблеми можуть бути найрізноманітнішими: від “вічного” завантаження і відмови в доступі до пам’яті до автоматичного скидання, яке видаляє всі дані на пристрої без можливості їх відновлення.

Незважаючи на численні скарги від людей, які оновили свої пристрої до Android 14, Google досі не відреагувала на них і не прокоментувала їх. На баг-трекері серйозність цієї помилки оцінюється як середня, тому вона може бути вирішена не найближчим часом.

Як запобіжний захід, користувачам рекомендується утриматися від оновлення своїх смартфонів до Android 14 або принаймні переконатися, що на пристрої є лише один профіль користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Android
  • Останні записи

    iOS 18 значно прискорює нейронну обробку даних у iPhone 15 Pro Max

    Результати Geekbench, що порівнюють продуктивність технології машинного навчання iPhone 15 Pro Max у iOS 17…

    17.06.2024

    Ілон Маск прогнозує, що мозкові імпланти замінять смартфони у майбутньому

    Ілон Маск, відомий своїми сміливими та часто провокаційними прогнозами щодо майбутнього технологій, зробив чергову гучну…

    17.06.2024

    SpaceX представила компактну антену Starlink Mini для супутникового інтернету

    SpaceX вперше представила офіційні зображення супутникової антени Starlink Mini, яка стане доступна клієнтам через кілька місяців.…

    17.06.2024

    Наступний смарт-годинник Samsung буде випущено раніше очікуваного

    Останнім часом з'явилося багато чуток про випуск Samsung Galaxy Watch FE. Очікується, що цей годинник…

    17.06.2024

    GPT-5 просуне штучний інтелект вперед двома важливими способами

    Завдяки вдосконаленій пам'яті та більш надійним механізмам міркування, невдовзі ми станемо свідками того, як генеративні…

    17.06.2024

    Ігровий режим iOS 18 випробували у дії

    На iOS 18 введено інноваційний ігровий режим, який сприяє підвищенню продуктивності та стабільності ігрового процесу.…

    17.06.2024