Samsung Galaxy S24 може отримати найпотужнішу функцію екрану

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Android 14 Google представила функцію Ultra HDR, яка дає змогу користувачам знімати зображення та відео HDR і переглядати їх у форматі HDR на сумісному телефоні. Ця функція вже реалізована на деяких флагманських смартфонах китайських брендів, але Samsung поки не поспішає з її анонсом. Проте, схоже, компанія над нею працює.

Інсайдер Ice Universe повідомляє, що Samsung представить функцію Ultra HDR у серії Galaxy S24. З чуток, усі три телефони в лінійці – Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra – будуть оснащені екранами Super AMOLED з піковою яскравістю до 2500 ніт, що, якщо це правда, буде на 42% яскравіше, ніж у серії Galaxy S23. Завдяки такій яскравості екрана він ідеально підходить для HDR зображень і відео, знятих камерою.

В даний час HDR зображення і відео, зняті на більшості смартфонів Android, зіставляються з діапазоном SDR і показуються в SDR, втрачаючи інформацію про розширений динамічний діапазон. Деякі Android виробники впровадили свої власні способи відображення HDR-медіа на дисплеях з підтримкою HDR, але Android 14 пропонує стандарт для цієї функції. І судячи з усього, цим стандартом скористається Samsung вже на серії Galaxy S24.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.