Підтверджено: Huawei nova 11 SE буде презентовано 31 жовтня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei nova 11 SE з’явився в промо-матеріалах минулого понеділка, а сьогодні ми нарешті дізналися, коли телефон буде представлений. Він з’явиться завтра, 31 жовтня, з чіпсетом лише для LTE, як підтверджує лістинг на Geekbench.

Реклама

nova 11 SE з модельним номером BON-AL00 був протестований з Android 12 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Чіпсет не був названий, але ми впевнені, що восьмиядерна конфігурація процесора з чотирма ядрами по 2,4 ГГц і чотирма ядрами по 1,9 ГГц відповідає Snapdragon 680.

Офіційна сторінка Huawei в Weibo все ще мовчить про запуск, але промо-зображення вже було помічено в кількох інтернет-магазинах, а місцеві жителі підтвердили, що бачили його в реальних місцях. Очікується, що пристрій матиме 108-мегапіксельну основну камеру та 32-мегапіксельну селфі-камеру. Це буде дуже тонкий телефон з товщиною 7,39 мм (не враховуючи виступів камери).

Huawei оголосить ціну та доступність завтра, але ми очікуємо, що це буде відносно доступний смартфон. З огляду на відсутність 5G-зв’язку, nova 11 SE може також вийти на міжнародний ринок — це ще не підтверджено.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоTech Going

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ