Анонсовано Samsung Galaxy Z Flip5 Retro – ностальгічне переосмислення впливового розкладного телефона Samsung E700

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung має багату історію на ринку розкладних телефонів, і зараз компанія віддає данину поваги одній зі своїх найвпливовіших моделей двадцятирічної давнини – Samsung E700 – випустивши лімітовану серію Galaxy Z Flip5 Retro.

Реклама

Flip5 Retro має ті ж знакові синій та сріблястий кольори індиго, що й E700, і поставляється з деякими ностальгічними налаштуваннями інтерфейсу з піксельною графікою та анімацією міського пейзажу на екрані обкладинки Flex Window.

Samsung постачає телефон у красивій коробці з логотипами Z Flip5 та E700, а також картками Flipsuit з наклейками, що містять різні логотипи Samsung минулих епох. У комплект також входить колекційна картка Samsung E700 з вигравіюваним унікальним серійним номером.

Galaxy Z Flip5 Retro буде доступний в обмеженій кількості в Південній Кореї з 1 листопада, а також у Великобританії, Франції, Німеччині, Іспанії та Австралії з 2 листопада. Споживачі на цих ринках можуть придбати лімітовану серію пристрою виключно через офіційний веб-сайт Samsung. Інформація про ціну поки що не повідомляється.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ