Плюси і мінуси Xiaomi 14 Pro за підсумками першого знайомства

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Pro (версія для китайського ринку) має досить значну комплектацію. Це блок живлення потужністю 120 Вт, кабель Type-C, чохол. Виглядає апарат теж шикарно і лежить у руці зручно.

Сканер відбитка пальців вбудований в екран і спрацьовує блискавично. Але площа, до якої потрібно прикладати палець, невелика. При цьому по обличчю розблокувати смартфон можна навіть у темряві.

Діагональ дисплея – 6,73 дюйма, частота оновлення – до 120 Гц. Загалом екран дуже якісний. Максимальна яскравість – 1700 ніт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З ШІМом теж у Xiaomi 14 Pro все гаразд. Працює телефон на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3 з 12/16 ГБ оперативної пам’яті і 256/512 ГБ/1 ТБ внутрішньої. З результатами тестування в бенчмарках ви можете ознайомитися вище.

Ємність акумулятора у Xiaomi 14 Pro – 4880 мА*год. За 20 хвилин заряджається апарат на до 96%. Всього ж потрібно 25 хвилин (до 100%).

Крім того, смартфон має офіційний захист IP68. Камери вам теж доступні шикарні. Основний модуль має 32 МП і оптичну стабілізацію. З прикладами знімків ви можете ознайомитися вище.

Датчик наближення працює у Xiaomi 14 Pro відмінно. Також у вас є можливості записувати розмови без попередження.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.