Xiaomi Mi 5 отримав функцію Face Unlock

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Раніше в цьому році компанія Xiaomi представила функцію Face Unlock на деяких своїх смартфонах, таких як Redmi Note 5 Pro, Xiaomi Mi 6 і Mi MIX 2.

Нові телефони, такі як Mi MIX 2S і Mi 6X, відразу поставляються з підтримкою Face Unlock. Завдяки новітньому оновленню MIUI 9 8.4.25, призначеному для бета-користувачів, Xiaomi привнесла функцію ідентифікації за допомогою особи на смартфон Mi 5, який був випущений в 2016 році.

Щоб активувати функцію Face Unlock на Xiaomi Mi 5, користувачам необхідно встановити бета-версію, а потім перейти в «Settings» -> «Lock screen and Password” -> “Add face data», а потім виконати попередні кроки для сканування і збереження даних особи на телефон.

Щоб заощадити акумулятор, який споживає більше енергії, попередньо заданий тайм-аут становить 5 секунд для функції Face Unlock. Це означає, що якщо особа не сканується через 5 секунд, функція розблокування особи буде недоступна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Mi 5 повинен знати про те, що ця функція не буде доступна сама по собі після установки останнього оновлення бета-версії MIUI. Після введення даних особи необхідно перейти в «Settings» -> «Lock screen and Password” -> “Face Data Management» і включити «Allow notification of a face detection when the screen is on (Дозволити повідомлення про виявлення особи при включеному екрані)» .

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.