З’явилися офіційні тизерні зображення iQOO 12 Pro, і це версія BMW M Motorsport

На офіційних тизерних зображеннях iQOO 12 Pro зображена версія BMW M Motorsport
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому ми повідомляли вам про те, що сімейство iQOO 12 стартує в Китаї 7 листопада, а сьогодні, схоже, у компанії з’явився дражливий настрій. Менеджер по продукту iQOO опублікував на Weibo кілька зображень, на яких продемонстрована майбутня версія iQOO 12 Pro для BMW M Motorsport.

Таким чином, дизайн, який раніше просочився, є фактичним дизайном телефону. Цікаво, що тут немає вертикальних смуг, навіть якщо це видання BMW M. Є лише досить тонке гравіювання кольорів BMW M збоку. Острівець камери величезний і має досить унікальну форму кола, а також рекламує 100-кратний максимальний зум.

За чутками, це буде 64-мегапіксельна перископічна телекамера з об’єктивом 70 мм f/2.57 і 3-кратним оптичним зумом, що використовує сенсор OmniVision OV64B. Кажуть, що основним сенсором буде OmniVision OV50H з апертурою f/1.68. Третя камера – Samsung ISOCELL JN1 15-мм ультраширококутний об’єктив, згідно з даними зазвичай надійної цифрової чат-станції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми чутками, iQOO 12 Pro буде оснащений екраном з роздільною здатністю “2K” і частотою оновлення 144 Гц, процесором Snapdragon 8 Gen 3, а також акумулятором ємністю 5 100 мАг з підтримкою дротової та бездротової швидкої зарядки потужністю 120 Вт і 50 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.