Флагман OnePlus 12 став абсолютним рекордсменом AnTuTu 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній смартфон показав дуже вражаючий результат і набрав колосальні 2,11 млн. балів.

Реклама

Компанія OnePlus готується до анонсу нового покоління флагманів OnePlus 12. Смартфон щойно пройшов новий тест AnTuTu 10, показавши, на що здатний процесор Snapdragon 8 Gen 3.

В AnTuTu гаджет набрав 2,11 млн. балів. Це трохи нижче, ніж показала компанія Qualcomm у еталонному тесті Snapdragon 8 Gen 3 (2,13 млн), але дуже близько до заявлених цифр.

Також варто відзначити, що тестовані OnePlus 12 оснащені 12 ГБ оперативної пам’яті, а топова версія з 24 ГБ ОЗП має отримати більш високі оцінки.

Очікується, що офіційний анонс OnePlus 12 відбудеться у грудні поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: