Цей смартфон назвали одним із найкращих винаходів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щороку редакція журналу Time вибирає винаходи та гаджети, які роблять світ «краще, розумніше та цікавіше». Дуже багато хто з них вартий уваги, включаючи телефони. Цього року таким став Nokia G22, пише Mezha.media .

Особливість смартфона полягає у його високій ремонтопридатності. Будь-який користувач, у якого є невелика викрутка та п’ять хвилин часу, може замінити акумулятор, дисплей, камеру та задню кришку – деталі, які найчастіше ламаються.

Як йдеться у замітці Time, минулого року близько 5,3 мільярда мобільних гаджетів вийшли з ладу. Ці втрати призвели до популяризації техніки, яку легше відремонтувати, ніж замінити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Девайс розроблявся разом із фахівцями iFixit, які займаються оцінкою ремонтопридатності різної техніки. Офіційні запчастини Nokia G22 доступні на сайті iFixit разом з усім необхідним для ремонту.

У плані характеристик Nokia G22 – звичайний бюджетник: 6,52-дюймовий HD-дисплей з частотою 90 Гц, процесор Unisoc T606, 4/64 ГБ пам’яті та батарея на 5050 мАг. Є вологозахист IP52. Виробник обіцяє підтримку запчастинами протягом 5 років та два роки оновлень Android (три роки патчів безпеки).

Nokia G22 вийшов ще у березні цього року за ціною 150 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.