Власники iPhone рідше за власників Android змінюють смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що в США користувачі iPhone і Android діляться приблизно порівну, недавній звіт компанії Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) показує, що власники iPhone, як правило, довше зберігають свої пристрої.

У звіті вказується, що 61% покупців iPhone не розлучаються зі своїм попереднім пристроєм протягом двох років і більше, тоді як серед власників Android цей показник становить 43%. Крім того, 29% користувачів iPhone зберігали свій попередній пристрій протягом трьох років і більше, тоді як серед користувачів Android цей показник становив лише 21%.

Навпаки, лише 10% власників iPhone зберігали свій попередній пристрій протягом року або менше, тоді як майже чверть власників Android (21%) потрапили в цю категорію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щорічні оновлення iPhone і довговічність пристрою відіграють значну роль у звичках заміни, в той час як користувачі Android частіше замислюються про оновлення у зв’язку з щорічним випуском безлічі новинок від різних брендів, вважають експерти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.