Дисплей Samsung Galaxy S24 отримає LTPO дисплей з яскравістю 2500 ніт

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Серія Galaxy S24 стане наступним великим запуском Samsung, і очікується, що компанія внесе кілька істотних поліпшень у свої майбутні флагмани. Хоча компанія не вносить серйозних змін у дизайн, вона внесе кілька якісних поліпшень, включно з підвищенням продуктивності та збільшенням часу автономної роботи. Дисплеї серії Galaxy S24 також отримали величезний приріст продуктивності.

Реклама

За ще однією чуткою, Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra отримають набагато вищу яскравість, що досягає 2500 ніт. Це на 42% яскравіше, ніж у Galaxy S23, Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra. І це на 25% яскравіше, ніж серія iPhone 15, в якій є телефони, максимальна яскравість яких може досягати 2000 ніт. Судячи з усього, всі телефони серії Galaxy S24 використовують OLED-панель Samsung Display M13 з LTPO для змінної частоти оновлення.

Наразі тільки Galaxy S23 Ultra оснащений OLED-панеллю LTPO, що дає змогу змінювати частоту оновлення від 1 Гц до 120 Гц залежно від вмісту, що відображається на екрані. Galaxy S23 і Galaxy S23+ оснащені LTPS OLED-панелями, частота оновлення яких варіюється від 24 Гц до 120 Гц. Оновлення панелі LTPO дасть змогу дисплею за можливості знизити частоту оновлення, що дасть змогу домогтися більшої економії енергії і тим самим збільшити термін служби батареї.

Таким чином, телефони серії Galaxy S24 теоретично можуть забезпечити більш тривалий час автономної роботи порівняно зі своїми попередниками завдяки більш енергоефективним OLED-панелям і батареям більшого розміру.

Samsung також, схоже, поліпшила роздільну здатність екрана Galaxy S24+ порівняно з Galaxy S23+. Повідомляється, що Galaxy S24+ матиме роздільну здатність QHD+, що є кроком вперед порівняно з роздільною здатністю екрана Full HD+ Galaxy S23+. Це покращить різкість контенту, особливо тексту. Однак базовий Galaxy S24 може залишитися з роздільною здатністю Full HD+.

Очікується, що південнокорейська фірма представить процесор Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy для Galaxy S24 Ultra по всьому світу. Galaxy S24 і Galaxy S24+ можуть використовувати чіп Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy в Канаді, Китаї та США, тоді як інші країни можуть отримати версії телефонів Exynos 2400. Samsung вже анонсувала Exynos 2400, але не розкрила його докладні характеристики.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ